Öppet Varv

Boka in Årets Båthändelse, Öppet Varv på Ellös, Orust, den 25-27 augusti 2017 - Skandinaviens största segelbåtsmässa.

Öppet Varv är en båtmässa öppen för alla besökare med fritt inträde och fri parkering. Under evenemanget har vi parkeringsvärdar som slussar alla bilburna besökare till en ledig parkeringsplats. Utställande båtar av alla fabrikat och alla båtsäljande företag är välkomna, liksom all relevant båtutrustning. 

Flera nyheter för 2017:

För allmänhet och utställare kommer även efter officiell stängningstid för mässan finnas öppet för varm och kall mat och dricka med fullständiga rättigheter i tält mitt i hamnen i en karibisk bar med riktiga palmer. Krögare blir välrenommerade Kalaskockarna.

Dessutom görs det en klart avgränsad del av hamnen för fräscha begagnade premiumbåtar, utställda av professionella mäklarfirmor. Där kommer Båtagent, Navark, XLNT Yachting, Knape Marin, Yachtbroker och Hallberg-Rassy Deutschland GmbH visa upp båtar.

Du kommer att kunna se Öppet Varv från luften i en helikopter! Scandinavian Helicopter Center ordnar flygningar. Kostnaden blir inte mer än 400:- för vuxna och 350:- för barn. Så ta chansen på Öppet Varv till en upplevelse Du kommer minnas för resten av livet.

Ännu en förbättring är att all mässverksamhet på Orust koncentreras till en hamn: Ellös. Alla som bygger båtar i trakten visar upp sina båtar i Ellös, vilket är enklare och bättre för både besökare och utställare. Därmed heter evenemanget inte längre Öppna Varv utan Öppet Varv. 

Många båtar och utställare
Det kommer att finnas ett stort antal båtar och tillbehörsutställare på Öppet Varv i Ellös 25-27 augusti 2017.  Vilka utställare det fanns 2016 finner Du under denna länk. För 2017 är båtar från nio olika länder redan anmälda. Exempel på båtutställare för Öppet Varv 2017 är Najad, X-Yachts, J/boats, Regina, Faurby, Hallberg-Rassy, Haber, CR Yachts, MF-båten (miniFolkan), Moody, Discovery, Delphia, FinnFlyer, Nauticat, Maxi Yachts, Sirius, Forsatio Yachts, Vindö Marin m fl. Vi kan redan nu lova minst fem spännande premiärer! Denna sida uppdateras löpande med mer information.ÖPPET VARV - SKANDINAVIENS STÖRSTA SEGELBÅTSMÄSSA