Öppet Varv

Boka in Årets Båthändelse, Öppet Varv på Ellös, Orust, den 27-30 augusti 2021 - Skandinaviens största segelbåtsmässa.

2021 krävs ingen förbokning för att besöka Öppet Varv. Däremot måste avstånd hållas, högt smittskyddstänk gäller, och sunt förnuft! Besök inte Öppet Varv om Du inte känner Dig fullt frisk. Detta är en båtmässa med fritt inträde och fri parkering vid varvet. Utställande segelbåtar av alla fabrikat är välkomna, liksom begagnade segelbåtar av professionella mäklare och kringutrustning. 

För allmänhet och utställare finns varm och kall mat och dricka både på varvsområdet och omedelbart utanför området. I hamnområdet har vi äkta palmer.

Dessutom görs det en avgränsad del av hamnen för fräscha begagnade segelbåtar till salu, utställda av professionella mäklarfirmor såsom Berthon Scandinavia (f d XLNT Yachting), Båtagent, Knape Marin, Ellen Yachting och Hallberg-Rassy Deutschland GmbH. 

Många båtar och utställare
Trots de tider som råder med tanke på covid-19 kommer vi att kunna arrangera en intressant mässa, med högt säkerhetstänk och givetvis följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det kommer att finnas 20 båtar i produktion, mängder med tältutställare med ett brett sortiment av kringutrustning, nya segelbåtar, begagnade segelbåtar till salu, och klassiska segelbåtar som inte är till salu. 

Öppettider hittar Du i denna länk

Grafisk översikt för hamnplan och hamnen finner Du här

Grafisk översikt över rundvandringen i båtbyggeriet


Fri parkering vid Öppet Varvs parkeringar - gratis entré


ÖPPET VARV - SKANDINAVIENS STÖRSTA SEGELBÅTSMÄSSA