Öppet Varv

Boka in Årets Båthändelse, Öppet Varv på Ellös, Orust, den 23-25 augusti 2019 - Skandinaviens största segelbåtsmässa.

Öppet Varv är en båtmässa öppen för alla besökare med fritt inträde och fri parkering. Under evenemanget har vi parkeringsvärdar som slussar alla bilburna besökare till en ledig parkeringsplats. Utställande båtar av alla fabrikat och alla båtsäljande företag är välkomna, liksom all relevant båtutrustning. 

För allmänhet och utställare finns varm och kall mat och dricka med fullständiga rättigheter i tält mitt i hamnen med riktiga palmer. Krögare är välrenommerade Kalaskockarna.

Dessutom görs det en klart avgränsad del av hamnen för fräscha begagnade premiumbåtar, utställda av professionella mäklarfirmor såsom Båtagent, XLNT Yachting, Knape Marin och Hallberg-Rassy Deutschland GmbH.

Ännu en förbättring är att all mässverksamhet på Orust koncentreras till en hamn: Ellös. Alla som bygger segelbåtar i trakten visar upp sina båtar i Ellös, vilket är enklare och bättre för både besökare och utställare. Därmed heter evenemanget inte längre Öppna Varv utan Öppet Varv. 

Många båtar och utställare
Det kommer att finnas ett stort antal båtar och tillbehörsutställare på Öppet Varv i Ellös.  2019 års utställare finner Du här.  Det kommer att finnas ett flertal spännande premiärer! 

Öppettider

Mässan har öppet fredag-lördag kl 10-18, söndag kl 10-16. Varvsrundvandring från fredag kl 14.ÖPPET VARV - SKANDINAVIENS STÖRSTA SEGELBÅTSMÄSSA