Öppet Varv

Boka in Årets Båthändelse, Öppet Varv på Ellös, Orust, den 21-25 augusti 2020 - Skandinaviens största segelbåtsmässa.

Detta speciella år 2020 gäller endast förbokningar för Öppet Varv. Detta är en båtmässa med fritt inträde och fri parkering vid varvet. Utställande segelbåtar av alla fabrikat är välkomna, liksom begagnade segelbåtar av professionella mäklare. 

För allmänhet och utställare finns varm och kall mat och dricka med fullständiga rättigheter omedelbart utanför området. I hamnområdet har vi äkta palmer.

Dessutom görs det en klart avgränsad del av hamnen för fräscha begagnade premiumbåtar till salu, utställda av professionella mäklarfirmor såsom Berthon Scandinavia (f d XLNT Yachting) och Knape Marin.

Ännu en förbättring är att all mässverksamhet på Orust koncentreras till en hamn: Ellös. Alla som bygger segelbåtar i trakten visar upp sina båtar i Ellös, vilket är enklare och bättre för både besökare och utställare. Därmed heter evenemanget inte längre Öppna Varv utan Öppet Varv. 

Många båtar och utställare
Trots de tider som råder med tanke på covid-19 kommer vi att kunna arrangera en intressant mässa, med begränsat antal förbokade besökare. Det kommer att finnas många båtar i produktion, inga tältutställare år utan ett begränsat antal tillbehörsutställare inne i produktionshallarna.  En utställarlista finner Du här.  

Öppettider hittar Du i denna länk


Fri parkering - gratis entré


ÖPPET VARV - SKANDINAVIENS STÖRSTA SEGELBÅTSMÄSSA