Båtbranschen bjuds in till bästa mässan

Båtbranschen bjuds in till Öppet Varv. 2018 är 25:e året i rad för Öppet Varv. Alla båttillverkare, båtsäljare samt relevanta tillbehörsutställare bjuds in att visa sina båtar och tillbehör under helgen 24-26 augusti 2018. Detta är Skandinaviens största båtmässa för segelbåtar. 

För allmänhet och utställare kommer även efter officiell stängningstid för mässan finnas öppet för varm mat och kall mat, dricka med fullständiga rättigheter i tält mitt i hamnen i en karibisk bar med riktiga palmer. Krögare blir välrenommerade Kalaskockarna.

Dessutom görs det en klart avgränsad del av hamnen för fräscha begagnade premiumbåtar, utställda av professionella mäklarfirmor. 2017 ställde Båtagent, Navark, XLNT Yachting, Knape Marin, Yachtbroker och Hallberg-Rassy Deutschland GmbH ut begagnade premiumbåtar.

För båtsäljare kommer det att erbjudas lån av kontor för att sitta i lugn och ro och prata båtäffär med köpintressenter.

Det blir ett ställe på Orust: Ellös, och ett Öppet Varv. Alla som bygger båtar i trakten visar upp sina båtar i Ellös, vilket är enklare och bättre för både besökare och utställare. 

Marknadsföring

Öppet Varv marknadsförs aktivt genom tidningsannonsering, bannerreklam på relevanta båtsidor, radioreklam och man är mycket aktiva på sociala media; Facebook och Instagrama

På Öppet Varv hittar man de seriösa köparna


Anmälningsformulär för utställare:

Presentationsprospekt Öppet Varv 2018

Anmälningsformulär 2018, båtar

Anmälningsformular 2018, fräscha begagnade premiumbåtar från professionella båtmäklare

Anmälningsformulär 2018 tillbehör, utan försäljning över disk

Anmälningsformulär 2018 tillbehör, med försäljning över disk  

Logotype med foto för era annonser

Logotype utan foto för era annonser

Generell utställarinfo 2018

Landutställare, monternummer, från 2017

Grafisk placeringskarta från 2017

Mängder med tillbehör

Mängder med båtar, över 100

Skandinaviens största segelbåtsmässa

Öppet Varv, Ellös, Orust, 24-26 augusti 2018