Båtbranschen bjuds in till bästa mässan

Båtbranschen bjuds in till Öppet Varv. 2019 är 26:e året i rad för Öppet Varv. Alla båttillverkare, båtsäljare samt relevanta tillbehörsutställare bjuds in att visa sina båtar och tillbehör under helgen 23-25 augusti 2019. Detta är Skandinaviens största båtmässa för segelbåtar. 

För allmänhet och utställare kommer även efter officiell stängningstid för mässan finnas öppet för varm mat och kall mat, dricka med fullständiga rättigheter i tält mitt i hamnen i en karibisk bar med riktiga palmer. Krögare blir välrenommerade Kalaskockarna.

Dessutom görs det en klart avgränsad del av hamnen för fräscha begagnade premiumbåtar, utställda av professionella mäklarfirmor som XLNT Yachting, Knape Marin, Båtagent och Hallberg-Rassy Deutschland GmbH.

För båtsäljare kommer det att erbjudas lån av kontor för att sitta i lugn och ro och prata båtäffär med köpintressenter.

Det blir ett ställe på Orust: Ellös, och ett Öppet Varv. Alla som bygger segelbåtar i trakten visar upp sina båtar i Ellös, vilket är enklare och bättre för både besökare och utställare. 

Marknadsföring

Öppet Varv marknadsförs aktivt genom tidningsannonsering, bannerreklam på relevanta båtsidor, radioreklam och man är mycket aktiva på sociala media; Facebook och Instagram.

På Öppet Varv hittar man de seriösa köparna


Anmälningsformulär för utställare:

Presentationsprospekt Öppet Varv 2019

Anmälningsformulär 2019, nya båtar

Anmälningsformular 2019, fräscha begagnade premiumbåtar från professionella båtmäklare

Anmälningsformulär 2019 tillbehör, utan försäljning över disk

Anmälningsformulär 2019 tillbehör, med försäljning över disk  

Logotype med foto för era annonser

Logotype utan foto för era annonser

Generell utställarinfo från 2018

Mängder med tillbehör

Mängder med båtar, både nya och begagnade

Skandinaviens största segelbåtsmässa

Öppet Varv, Ellös, Orust, 23-25 augusti 2019