Öppet Varv är en minst lika stor framgång som den varit de senaste åren. Öppet Varv är Skandinaviens största segelbåtsmässa med ett mycket brett utbud med utställda objekt att erbjuda. Det har varit ett bra antal besökare, och ännu viktigare: varenda kotte som besöker Öppet Varv är genuint båtintresserad. Det finns ingen mässa i världen där det...

Onmar har en shop för båtbeslag, dels på Öppet Varv, dels en identisk shop på en annan båtmässa på västkusten som har öppet samma tider som Öppet Varv. Eftersom det är helt likställda montrar är en jämförelse högintressant. Försäljningen på Öppet Varv är tredubbel mot montern på den andra mässan.

Kom och möt Johnie Berntsson på Öppet Varv. Johnie kommer att vara på plats på lördag 26 augusti 2017 mellan kl 10.00 och ca 14.00 i Stenungsunds Segelsällskaps prova-på-monter längst ut på flytbryggan. Där kan man testa segling med stabila Tvåkronor. Johnie har på sin meritlista SM-Guld, NM-Guld, EM-Guld och VM-Brons i matchracing.

Det kommer att finnas en Karibisk Bar med riktiga palmer och skön musik under Öppet Varv. På fredagkväll samt lördagkväll ordnas musikunderhålning. Restaurangen drivs av välmeriterade Kalaskockarna och är på området för Öppet Varv.